Om Oss

Om Oss.

Norrmalms möbler har hjälpt stockholmare att skapa drömhem i mer än 75 år. Hos oss mitt i centrala Vasastan hittar du handplockade och vackra möbler, inredning och design för ditt hem. I vår butik finner du ett brett sortiment av möbler till hallen, matrum, vardagsrum och sovrum.
Hos oss kan du även designa egna svensktillverkade möbler med valfritt träslag, mått, färg och stil till ett rimligt pris.
Välkommen att handla direkt online eller kom förbi vår möbelbutik i Stockholm och samla inspiration själv eller helt enkelt fråga personalen för råd och tips om vad som skulle kunna passa just dig och ditt hem bäst.

Designa Dina Egna Möbler

Visst kan det vara svårt att hitta en möbel med rätt mått, funktion, och utseende. Vi hjälper dig skapa din drömmöbel snabbt och smidigt.
Funktion & ide´

Bestäm möbelns funktion, om det ska vara en byrå, skåp, hylla, tv-bänk… eller en kombination med flera funktioner. Tänk på om något speciellt ska få plats, mm.

Mått & detaljer

Mäta upp storleken BREDD, DJUP och HÖJD möbeln ska ha. Tänk på de praktiska detaljer som form och storlek på underredet, antal lådor och luckor mm.

Design & Stil

Välj träslag och material som sten på toppskivan. Sedan sätt valfri färg eller lackbets på din unika skapelse och komplettera med passande beslag eller pushöppning.

Förverkliga din ide´

Vi tar hand om tillverkningen som tar ca. 3-6 veckor och du får hem en unik svensktillverkad och hållbar möbel med din design, helmonterad och klar.

Vem vi är

Möbler och inredning är vår passion
Martin V H Johansson

Grundare

Hadi N.

VD

Jan & Ann B.

Snickeri

Fargol J.

Butik

Själv Design i detaljer

Inga begränsningar när det gäller mått, material och färg !
1

Byrå, Skåp och vitrinskåp

Byrån i rätt mått som får plats i den lilla hallen eller en stor byrå för att hålla ordning och reda!
Ett unikt sideboard till de fina porcelain, det höga vitrinskåpet för glas och vinflaskor, eller helt enkelt ett skåp till badrummet.

2

Bokhylla & Media möbler

Rada upp böckerna bredvid små prydnadssaker i bokhyllan och skapa ett mysigt vardagsrum.
Gömma TV.n i pop-up TV bänken eller låt den stå på en media möbel i rätt stil.

3

Kombinationer & Förvaringssystem

Du är kungen och du bestämmer hur lådorna, skåpsmoduler och hyllor ska sitta ihop och skapa den ultimata förvaringssystemet som passar perfekt ditt hem och speglar din personlighet och stil.

4

Matbord, soffbord, avlastningsbord, mm

Ett litet rundt matbord till burspråket eller ett stort bord med illäggskivor för hela familjen.
Soffbordet med stenskiva som lyfter vardagsrummet, rektangulärt, rundt eller ovalt, du bestämmer!
Det finns ett avlastningsbord till varje hall oavsett storlek!

Inspirationsbilder


Norrmalmsmöbler

På Norrmalms möbler showroom i två plan, mitt i Vasastan finns det ett rikt sortiment av varierande möbler i lite olika stilar och utföranden, även om du är på jakt efter yteffektiva och små citysmarta möbler. Här finner ni såväl odödliga klassiker som mer trendkänsliga inredningar. Missa inte heller den stora samlingen av våra Själv Design möbler i showroom, där kan du verkligen få en känsla av hur just din själv designade möbel kommer att se ut. Våra kunniga personal hjälper gärna med råd och tips om vad som gäller just nu och vilka färger och stilar som går ihop med varandra.

kontakt

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, så återkommer vi snarast möjligt.
Contact Form Demo (#2)

Norrmalms Möbler

Tonorex Design AB Orgnr. 559215-4156

info@tonorex.com

Butik

Karlbergsvägen 29B
113 27, Stockholm
Tel: 0838 8480 info@norrmalmsmobler.se

Öppettider:

 Vardagar Kl. 10-18
Lör-Sön Kl. 11-16:30
PERSONUPPGIFTSPOLICY
Köpvillkor

Black week 15% rabatt !

Här är din rabattkod, ha så kul med shoppingen. :          ✍️Blacktrx20

👌 Obs. gäller ej redan rabatterade varor 🙃

10% RABATT första köpet!

Här är din välkomstkod, ha så kul med shoppingen. :          ✍️GrattisJ530A

Obs. gäller ej redan rabatterade varor

Stone claculator

You can use the height and width attributes to specify the size of the Stone:

Personlig Service

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen, både när du handlar och när du använder dina produkter. Precis som i vår butik får du alltid personlig service från oss när du ringer eller chattar med oss. Vi finns här för dig om du har frågor om vårt sortiment, leveranstider, erbjudanden mm.

.

Leverans i Hela Sverige

Fri Frakt Över 3000:- i Hela Sverige

Fri standardfrakt innebär levereras till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till ombud.

För beställningar med totalbeloppet under 3000 kr anges fraktpriset i kassan. Beroende på produktens volym ligger fraktkostnaden från 80 kr.

Vi skickar till hela Sverige! Det gäller leverans till port/tomtgräns för större paket och leverans till ombud för mindre paket.
Vi erbjuder även tilläggstjänsten Inbärning i hela landet. Då väljer du den önskade leveransen i kassan. Vid Inbärning levereras möblerna med fraktbolag och bärs till anvisad plats.
Det finns även tilläggstjänsten Montering som kan väljas i kassan.

75 Års Erfarenhet

Sedan 1947 Norrmalmss Möbler i Stockholm hjälpt sina kunder att skapa drömhem. Med kärlek för möbler och inredning grundaren Martin Johansson spridit sin passion vidare och Kjel Johansson utveklat ett brett sortiment av själv design möbler under åren. Idag erbjuder Norrmalms Möbler med sina kunniga medarbetare, ett brett sortiment av designad kvalitetsmöbler och möjligheten att skapa egna möbler från grunden.

Fri Frakt Över 3000:- i Stor Stockholm

Fri standardfrakt innebär levereras till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till ombud.

För beställningar med totalbeloppet under 3000 kr anges fraktpriset i kassan. Beroende på produktens volym ligger fraktkostnaden från 40 kr.

Avvikande öppettider

1 januari                                         Stängt
6 januari                                         Stängt
Långfredagen                                 Stängt
Påskdagen                                      Stängt
Annandag påsk                              Stängt
Midsommarafton                           Stängt
Midsommardagen                         Stängt
24 december                                  Stängt
25 december                                  Stängt
31 december                                  Stängt

PrisGaranti

Vi strävar alltid efter att ha det bästa priset på marknaden. Skulle du hitta en produkt i lager till ett lägre pris i sverige, matchar vi priset på produkten för dig bara du kan styrka detta med annons, offert eller liknande. För att få produkten till samma pris, så skall du kontakta oss via mail eller chatt före du gör din beställning.

OBS. : Gäller ej "Rowico" och "Torkelson" möbler pga. leverantörernas prisregler.