Your Cart

önskelistan

 ProductPriceStock Status 
No products in your wishlist
Contact Form Demo (#2)

Black week 15% rabatt !

Här är din rabattkod, ha så kul med shoppingen. :          ✍️Blacktrx20

👌 Obs. gäller ej redan rabatterade varor 🙃

10% RABATT första köpet!

Här är din välkomstkod, ha så kul med shoppingen. :          ✍️GrattisJ530A

Obs. gäller ej redan rabatterade varor

Stone claculator

You can use the height and width attributes to specify the size of the Stone:

Personlig Service

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen, både när du handlar och när du använder dina produkter. Precis som i vår butik får du alltid personlig service från oss när du ringer eller chattar med oss. Vi finns här för dig om du har frågor om vårt sortiment, leveranstider, erbjudanden mm.

.

Leverans i Hela Sverige

Fri Frakt Över 2000:- i Stor Stockholm
Fri Frakt Över 3000:- i Hela Sverige

Fri standardfrakt innebär levereras till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till ombud.

För beställningar med totalbeloppet under 2000/3000 kr anges fraktpriset i kassan. Beroende på produktens volym ligger fraktkostnaden från 40 kr.

Vi skickar till hela Sverige! Det gäller leverans till port/tomtgräns för större paket och leverans till ombud för mindre paket.
Vi erbjuder även tilläggstjänsten Inbärning i hela landet. Då väljer du den önskade leveransen i kassan. Vid Inbärning levereras möblerna med fraktbolag och bärs till anvisad plats.
Det finns även tilläggstjänsten Montering som kan väljas i kassan.

75 Års Erfarenhet

Sedan 1947 Norrmalmss Möbler i Stockholm hjälpt sina kunder att skapa drömhem. Med kärlek för möbler och inredning grundaren Martin Johansson spridit sin passion vidare och Kjel Johansson utveklat ett brett sortiment av själv design möbler under åren. Idag erbjuder Norrmalms Möbler med sina kunniga medarbetare, ett brett sortiment av designad kvalitetsmöbler och möjligheten att skapa egna möbler från grunden.

Avvikande öppettider

1 januari                                         Stängt
6 januari                                         Stängt
Midsommarafton                           Stängt
Midsommardagen                         Stängt
24 december                                  Stängt
25 december                                  Stängt
31 december                                   Stängt

COVID-19

Vi på Norrmalms Möbler följer noggrant riktlinjerna från svenska myndigheter gällande Covid-19. Vår 400 kvm stora butik i två våningar i Vasastan, Stockholm är öppen och de generösa ytorna gör det möjligt att hålla avstånd. Du är alltid välkommen, men besök oss gärna vardagar mellan 10.00–11.00 och 13.30–15.00 då det är färre kunder i butiken. Dels kan vi erbjuda bättre service, men även göra det möjligt att vara rädda om varandra.

Online är vi alltid öppet och vår kundtjänst finns tillgänglig under våra öppettider via mail och telefon för att ge dig bästa service. Dock är det hög belastning på vår kundtjänst och vi har just nu något längre svarstider än normalt. Vi hoppas att du har överseende med detta och tackar för din förståelse.

På grund av den pågående pandemin kan leveranstiderna tyvärr bli något längre än angivet. Vi arbetar kontinuerligt med att försöka uppdatera informationen.

Fri Frakt Över 2000:- i Stor Stockholm

Fri standardfrakt innebär levereras till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till ombud.

För beställningar med totalbeloppet under 2000 kr anges fraktpriset i kassan. Beroende på produktens volym ligger fraktkostnaden från 40 kr.

PrisGaranti

Vi strävar alltid efter att ha det bästa priset på marknaden. Skulle du hitta en produkt i lager till ett lägre pris i sverige, matchar vi priset på produkten för dig bara du kan styrka detta med annons, offert eller liknande. För att få produkten till samma pris, så skall du kontakta oss via mail eller chatt före du gör din beställning.