Frifrakt över 3000:-***Norrmalms Möbler***Since 1947***Tel: 083 272 83

Nyligen tillagd

✔️Lager REA 40-60% rabatt!

Kundcenter

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna om beställning, leverans, reklamation, retur, produktinformation, med flera.

Design, Beställning och Produktion

Designa Själv:

När du har hittat den möbelstil du vill ha börjar du konfigurera den för att matcha dina behov.
I vårt showroom hjälper vi dig att designa dina möbler enkelt och smidigt.
På webbplatsen följer du helt enkelt stegen för att designa din egen möbel från att välja träslaget (eller sten om relevant), konfigurera storlek och detaljer och slutligen välja färg.

Beställning & 10-dagars ändringstid:

Vid beställning i butik eller på nätet betalar du antingen hela summan i förskott eller en handpenning på 50 % (endast i butik). Direkt efter du slutför betalningen, placeras din order i vårt produktions-schema så att du kan ta emot dina möbler snabbare. Direkt efter beställningen har du en “10-dagarsperiod” som tillåter för eventuella ändringar. Detta gör att du kan ändra eller till och med avbryta någon del av din beställning inom denna “10-dagarsperiod” och vi ger dig en full återbetalning.
Efter 10 dagar från orderdatumet kan beställningen inte ändras eller återbetalas. Läs mer under Köpvillkoren .

Leveranstid:

Alla våra möbler tillverkas från grunden efter beställning med en normal leveranstid på ca 7–10 veckor från beställningstillfället. Om leveranstiden skulle avvika från normal leveranstid kommer du att informeras vid beställningstillfället eller så snart som möjligt.

Frakt och Montering:

Dina specialtillverkade möbler kommer i huvudsak monterade, förutom benen som behöver monteras på din plats. När du till exempel beställer en byrå får du den kompletta stommen med lådorna och dina utvalda möbelben/ benställning att montera under din möbel. På samma sätt när du beställer ett bord behöver benen skruvas fast till toppskivan på plats.

Vi använder enbart massiva lövträ som Vit Ek, Bok, Valnöt, Körsbärsträ m.f. i våra möbler. Vårt fokus i webb-shopen är dock specifikt Europeisk Vit Ek, och Bok på grund av deras hållbarhet, styrka och naturliga skönhet – och det är verkligen vad du vill ha i möbler. De vanliga stora aktörerna inom möbelbranschen är ökända för att limma en mycket tunn (mindre än 1 mm) lager av lövträ till en mycket billig och lätt typ av pressade skivor som MDF eller spånskiva. Det är inte fallet här hos oss! Om du beställer ett bord i ek blir det ek genomgående, vilket betyder att det är tungt, robust och hållbart nog att ta sig an tidens tester, barn, äppelmos, middagsbjudningar och läxor.

Vi väljer noggrant ut varje träskiva för varje möbel du designar, för att säkerställa att den slutliga möbeln har en perfekt charm och personlighet som återspeglar naturen själv.
Genom att använda högkvalitativa lövträd som dessa, kan ni skapa möbler som inte bara är vackra och estetiskt tilltalande, utan också funktionella och hållbara som kan hålla i årtionden eller till och med århundraden med rätt skötsel.

Efter en kraftig slipprocess rengör vi ytan noggrant genom att applicera “Raw Wood Cleaner” för att säkerställa att inget damm finns kvar. Sedan behandlar vi möblerna med finisholjan för hand med en trasa. Vi använder en naturlig, växtbaserad hårdvaxolja träfinish som passar perfekt till innemiljö. Den är baserad på en unik molekylär bindningsteknologi och är 0 % VOC. Ytbehandlingen ger en matt finish som behåller träets vackra naturliga utseende och känsla.

Vad ska man förvänta sig av möbler i massivträ och sten?

Möbler i massivträ och sten kan ge en robust och naturlig känsla till miljön. De är vackra, tåliga och hållbara. Varje möbel gjord av naturmaterial är lika individuell som ett fingeravtryck, även om de delar en liknande design.
De naturliga egenskaperna hos massivt trä som kvistar, mineralavlagringar och unika ådringsmönster ger personlighet och charm till varje möbel. Detsamma gäller för naturstenar med unik kornstruktur, ådror och färgvariation från en skiva till en annan.

Möbler i massivträ och sten kan ge en robust och naturlig känsla till miljön. De är vackra, tåliga och hållbara. Varje möbel gjord av naturmaterial är lika individuell som ett fingeravtryck, även om de delar en liknande design.
De naturliga egenskaperna hos massivt trä som kvistar, mineralavlagringar och unika ådringsmönster ger personlighet och charm till varje möbel. Detsamma gäller för naturstenar med unik kornstruktur, ådror och färgvariation från en skiva till en annan.

Dina skräddarsydda möbler är endast avsedda för inomhusbruk.
Skydda möblerna från vassa, kalla och varma föremål, starka lösningsmedel och fukt.

Skydda möblerna från snabba fluktuationer i temperatur och luftfuktighet.

Använd glasunderlägg och bordsdukar eller bordstabletter för att skydda ytan.

Använd en fuktig trasa med rent vatten för regelbunden rengöring av dina oljade möbler.

Använd Rubio Monooat (RMC) Tvål eller ”Surface Care Spray” för att ta bort smuts och fett.

Vi rekommenderar Rubio Monocoat (RMC) ”Universal Maintenance Oil” samt Rubio Monocoat (RMC) ”Refresh Eco” för dina oljade möbler. Du kan använda RMC Refresh Eco på ytan regelbundet (inte mer än en gång om veckan) för att behålla möbelns lyster och motståndskraft mot smuts och vätskor.

För mer information vänligen läs vår möbel Skötselråd

Kom förbi och besök vårt finra showroom mitt i Stockholm city, i Vasastan; Du kan även boka en kostnadsfri Inredningskonsultation i showroom eller via telefonmöte.

Kika runt vårt showroom så kan du se och röra vid en mängd olika utställningsmodeller, designalternativ och finish, så kan du få en bättre idé om de olika alternativ du har hos oss för din egen självdesign möbel.

Vi tillverkar möbler från grunden för att ge dig ett stort utbud av alternativ; och bra kvalitet tar lite tid.
Hela vårt möbelsortiment designas och tillverkas i våra verkstäder i Sverige och Europa. Detta resulterar i kortare leveranstider i hela Europa.
Produktionsprocessen tar vanligtvis 7–10 veckor att färdigställa din möbel; lägg till 1–2 veckor för fraktbolaget att leverera den i Sverige. Vi kan leverera möbler till andra länder, observera dock att internationell frakt kan ta längre tid på grund av mer administration och det fysiska avståndet från våra anläggningar. Vi strävar dock alltid efter att leverera så snabbt som möjligt, med hänsyn till de givna omständigheterna ovan.

På grund av den höga efterfrågan för massiva trä inom träindustrin förändras ledtiderna. Kom i gång med din beställning idag för att säkra din plats i kö förr snarare än senare!

Det är väldigt enkelt; allt du behöver göra är att ange en giltig e-postadress.

Börja med att navigera till fliken “Kundhjälp”.

Steg 1: Mitt konto;
Steg 2: E-postverifiering;
Steg 3: Logga in.

Nästa steg är valfria och hjälper dig att hålla din kontaktuppgifter uppdaterade.

Steg 4 (valfritt): Du kan registrera din faktura- och leverans-adress under “Adresser”

Steg 5 (valfritt): Du kan uppdatera din e-postadress och ditt lösenord under “Kontodetaljer”.

Observera att om du har en pågående beställning måste du meddela oss om eventuella ändringar i kontakt- och leveransuppgifter via e-post (info@tonorex.se) så snart som möjligt innan vi skickar ut din beställning.

När du lägger en beställning på vår hemsida kommer du att få en orderbekräftelse via e-post med information om din beställning. Om du inte får en orderbekräftelse inom en timme efter ditt köp hos oss, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@tonorex.se så att vi kan säkerställa att vi har en korrekt e-postadress från dig och kan skicka dig din orderbekräftelse.

Vi accepterar alla vanliga kreditkort inklusive American Express, Visa och Mastercard. Vi accepterar PayPal, Swish och Amazon Pay. Vi erbjuder även delbetalningar genom Klarna.

Vi är mycket glada över att samarbeta med Klarna i Sverige för att erbjuda våra kunder betalningsplaner. På hemsidan i kassan har du möjligheten att använda Klarna betalningsmetoder beroende på din varukorgssumma. Vi aktiverar din fakturabetalning efter “10-dagarsperioden” från beställningsdatumet.

Kontakta Klarna för mer information https://www.klarna.com

För andra marknader har vi inte det här alternativet ännu.

Frakt, Returer och Garanti

Vi accepterar inte Retur och Återköp av anpassade beställningar.
Alla våra produkter är beställningsvaror som tillverkas efter kundens specifika krav och önskemål, därav inte kan säljas vidare.

Vi tillverkar skräddarsydda möbler enligt kundens anpassningar. Därför kan man inte avbryta eller ändra en order efter man har lagt beställningen.

Vi erbjuder dock en ångerfrist på 10 dagar från beställningstillfället. Under denna period om du ångrar (eller ändrar din beställning), hela köpeskillingen (om du ångrar dig) eller skillnaden (om du byter till en billigare design), kommer att återbetalas via samma betalningskanal som du hade betalat för ditt köp.

På samma sätt, om du betalar via Klarna, aktiveras din faktura/delbetalning 10 kalenderdagar efter beställningsdatumet.

Om du behöver ändra eller avbryta en beställning har du bara 10 dagar på dig efter du har lagt din order. Detta beror på att efter 10 dagar går produktionsprocessen för din beställning över till att vara specialtillverkad enligt dina val och då kan processen inte längre stoppas.

OBS. Eventuella ändringar av beställningarna ska meddelas skriftligen genom att skicka ett mejl till info@tonoex.se. Du måste se till att du får en bekräftelse på ändring/avbokning från vår kundtjänst under 10-dagarsperioden efter ditt beställningsdatum.

Därefter går din beställning in i produktionsfasen och kan inte stoppas längre.

Med största sannolikhet ja. Vi levererar nästan överallt i världen.

Om du har en pågående beställning kan du uppdatera leveransadressen innan varan hämtas upp av fraktbolaget. Mejla oss på info@tonorex.se snarast möjligt för att uppdatera din leveransadress. Vänligen inkludera ditt fullständiga namn, ordernummer och korrekt leveransadress i din e-post. Se till att du får en bekräftelse av oss för att säkerställa att vi har fått din adress-uppdatering.

Vi kommer att göra vårt bästa för att ändra leveransadressen innan din order skickas ut.

För mer information, läs Köpvillkor.

Du kommer att få en leveransbekräftelse via e-post med fraktuppgifter och spårning (om tillgängligt för din leveransmetod) när din beställning har skickats.

Du kan också använda ditt beställningsnummer och din e-postadress för att spåra din försändelse här: Spåra beställning.

Vi levererar dina möbler så fort de är klara och försöker leverera alla varor du har beställt samtidigt. Även varor från flera beställningar kan kombineras och levereras samtidigt.

Emellertid kan varor som har en liknande leveranstid fortfarande skickas separat om produktionstiden varierar avsevärt.

Du får leveransbekräftelse för varje order/ delorder som skickas till dig.

Uppenbara fel (t.ex. fel storlek, färg, modell) måste rapporteras till oss via e-mejl inom 14 dagar från mottagandet av leverans.
Vi behöver ditt ordernummer och digitalt foto på varorna du har fått och ev. bild på dess id-stämpel.

Du kan även använda vårt reklamationsformulär och bifoga de nödvändiga filerna där: 
Garantiformulär

Så fort vi får info. och bilderna sätter vi i gång med att lösa problemet snarast möjligt.

Du behöver alltid kontrollera paketet vid ankomsten i närvaro av transportören. Se till att göra anmärkning på synliga skador till chauffören vid leveranstillfället innan du skriver på, och kontakta vårt team direkt genom att mejla till info@tonorex.se senast inom 3 dagar från mottagandet av varan.

Idag är det vanligt att man signerar mottagandet av godset i en handdator och då är det viktigt att du ser till att chauffören bockar i anmärkning om skada (och ev.tar bilder) innan du skriver på.

Om du väljer att ta emot godset är det även viktigt att du tar kort på godset och sparar emballaget. Om ingen anmärkning görs på fraktsedeln eller om emballaget saknas kan fraktfirman/ försäkringsbolaget tillbakavisa din begäran om ersättning.

Du ska alltid avemballera godset och kontrollera det för dolda transportskador så snart du tar emot det. Är det en dold fraktskada, det vill säga att emballaget och godset ser helt ut och du upptäcker skadan först efter avemballering, så måste du anmäla detta snarast till transportören inom giltig tidsram vanligtvis 3–7 kalenderdagar (beroende på transportsätt) från att du tagit emot varan.

För mer information, läs vår Köpvillkor.

Var och en av våra produkter kommer med 5 års garanti. Denna garanti täcker den strukturella integriteten av din möbel och alla dess komponenter, samt täcker mot fel eller defekter från tillverkningen. Under garanti-perioden kommer vi att stödja dig genom att tillhandahålla reparationsservice, byta ut reservdel, delvis återbetalning eller en hel ny möbel, beroende på reklamationens karaktär.

Garantin täcker tillverkningsfel på alla våra produkter och gäller i enlighet med de villkor som anges i garantivillkoren.

Läs mer om vår Garantivillkor.

Vår prioritet är att hjälpa dig att designa din unika möbel och att finnas där för dig på vägen från beställning till leverans och underhåll av din skräddarsydda möbel.

Välkommen att boka din kostnadsfria Designkonsultation i showroom eller via telefonmöte.
Vårt supportteam står till din tjänst via e-post: info@tonorex.se.
Du kan också ringa oss på +46-83-272-83 eller chatta med oss.

Hittar du inte det du letar efter? Skriv helt enkelt till oss på info@tonorex.se så återkommer vi till dig inom kort.

100 % säker utcheckning

PayPal/MasterCard/Visa/Klarna/Swish

14 dagars Ångerrätt

14 dagars Återbetalning-garanti

Internationell garanti

Erbjuds i användningslandet

Fri frakt i Sverige

Beställningar över 3000 kr

Black week 15% rabatt !

Här är din rabattkod, ha så kul med shoppingen. :          ✍️Blacktrx20

👌 Obs. gäller ej redan rabatterade varor 🙃

10% RABATT första köpet!

Här är din välkomstkod, ha så kul med shoppingen. :          ✍️GrattisJ530A

Obs. gäller ej redan rabatterade varor

Olika matt pa dorrar
Stil Skap
Bakrygg Material
Material Stomme
Skap matt

Stone claculator

You can use the height and width attributes to specify the size of the Stone:

Personlig Service

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen, både när du handlar och när du använder dina produkter. Precis som i vår butik får du alltid personlig service från oss när du ringer eller chattar med oss. Vi finns här för dig om du har frågor om vårt sortiment, leveranstider, erbjudanden mm.

.

Leverans i Hela Sverige

Fri Frakt Över 3000:- i Hela Sverige

Fri standardfrakt innebär levereras till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till ombud.

För beställningar med totalbeloppet under 3000 kr anges fraktpriset i kassan. Beroende på produktens volym ligger fraktkostnaden från 80 kr.

Vi skickar till hela Sverige! Det gäller leverans till port/tomtgräns för större paket och leverans till ombud för mindre paket.
Vi erbjuder även tilläggstjänsten Inbärning i hela landet. Då väljer du den önskade leveransen i kassan. Vid Inbärning levereras möblerna med fraktbolag och bärs till anvisad plats.
Det finns även tilläggstjänsten Montering som kan väljas i kassan.

75 Års Erfarenhet

Sedan 1947 Norrmalmss Möbler i Stockholm hjälpt sina kunder att skapa drömhem. Med kärlek för möbler och inredning grundaren Martin Johansson spridit sin passion vidare och Kjel Johansson utveklat ett brett sortiment av själv design möbler under åren. Idag erbjuder Norrmalms Möbler med sina kunniga medarbetare, ett brett sortiment av designad kvalitetsmöbler och möjligheten att skapa egna möbler från grunden.

Avvikande öppettider

1 januari                                         Stängt
6 januari                                         Stängt
Långfredagen                                 Stängt
Påskdagen                                      Stängt
Annandag påsk                              Stängt
Midsommarafton                           Stängt
Midsommardagen                         Stängt
24 december                                  Stängt
25 december                                  Stängt
31 december                                  Stängt

Fri Frakt Över 3000:- i Stor Stockholm

Fri standardfrakt innebär levereras till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till ombud.

För beställningar med totalbeloppet under 3000 kr anges fraktpriset i kassan. Beroende på produktens volym ligger fraktkostnaden från 40 kr.

PrisGaranti

Vi strävar alltid efter att ha det bästa priset på marknaden. Skulle du hitta en produkt i lager till ett lägre pris i sverige, matchar vi priset på produkten för dig bara du kan styrka detta med annons, offert eller liknande. För att få produkten till samma pris, så skall du kontakta oss via mail eller chatt före du gör din beställning.

OBS. : Gäller ej "Rowico" och "Torkelson" möbler pga. leverantörernas prisregler.

Sten matt bild 3
Sten Kantprofiler
form pa stenskiva 2
Antal slipade kanter 2
Sten ytbearbetning